Marokkói gasztronómiai nap
18. Frankofón Fesztivál
2018. március 10. 9:00 - 21:30
Étlap
9.00 - 21.30
REGGELI
09h – 1130
Taktuka, 2 tojásból omlett/rántotta/tükörtojás, saláta, kenyér
1 választható meleg ital, 0,2 dl narancslé
2.850,-
„MEZZE”
Joghurt, gabonapehely juhsajt, tonhalkrém, krémes túró, hummus, tejföl, vaj, lekvár, saláta, kenyér
1 választható meleg ital, 0,2 dl narancslé
2.850,-
MENU
12h - 2130
ELŐÉTELEK
Tartalmas leves csicseriborsóból és lencséből
1.650,-
Céklasaláta paradicsommal, friss korianderrel
850,-
Zaalouk
Köményes, illatos padlizsánkrém
1.400,-
Citromos sárgarépa-saláta
750,-
Taktouka
Fűszeres ragu paradicsomból és paprikából
1.250,-
Vegyes előétel – egy kicsi mindenből
2.200,-
FŐÉTELEK
Zöldséges tajine
Mindenféle zöldségek fűszeres lében főve
2.200,-
Tajine marhahússal, aszalt szilvával és sárgabarackkal, mandulával
3.200,-
Csirkés tajine olívával és citrommal
2.900,-
Kuszkusz bárányból és csirkéből, sok zöldséggel
3.200,-
Marhahúsgombócok fűszeres paradicsomban
2.900,-
ÉDESSÉGEK
Tésztában sült mandulás-szezámos csomagocskák
1.200,-
Narancsvizes tejberizs kandírozott gyümölcsökkel
950,-
Mandulás, vaníliás, vékonytésztás, mézes süti
950,-
Saláta friss narancsból, sok fűszerrel
950,-
Hozzáadom a naptáramhoz
Institut français en Hongrie
Fő u. 17
1011 Budapest