FRA

cikkek

2019-01-18 10:00 2019-02-14 00:00 ÖNKÉNTESEKET KERES A FRANKOFÓN FILMNAPOK CSAPATA

Hozzáadom a naptáramhoz

ÖNKÉNTESEKET KERES A FRANKOFÓN FILMNAPOK CSAPATA

2019. január 18. 10:00 - 2019. február 14. 0:00

Hamarosan ismét Frankofón Filmnapok! Ha szereted a francia nyelvű filmeket, a francia nyelvet vagy szimplán kalandot keresel; ha szeretnél a színfalak mögül belelátni egy filmfesztivál működésébe, csatlakozz hozzánk!

A 9. Frankofón Filmnapok február 27. és március 8. között a budapesti Toldi, Corvin és Puskin moziban várja a francia nyelvű filmek szerelmeseit több, mint 40 vetítéssel, rendezőkkel, különleges vendégekkel, koncertekkel és számos felejthetetlen pillanattal.

Mindezek lebonyolításásra a Magyarországi Francia Intézet keres :

A február 15-től március 9-ig tartó időszakra keressük az önkéntes csapat koordinátorát, aki felelős a 30 fős önkéntes csapat koordinálásáért a Frankofon filmnapok alatt az audiovizuális projektvezető felügyelete alatt. Fő feladatai a következők:

  • A fesztivál megnyitásakor az önkéntesek között a Corvin moziban szervezi meg a feladatokat 2019. február 27-én;
  • Az összes önkéntes beosztásának kezelése és az önkéntesek napi feladatainak elosztása a mozikban;
  • Biztosítani kell az önkéntesek jelenlétét a vendégek és a szakemberek kíséretében (reptéri transzferek, idegenvezetés, kíséret a vetítésekre...)

Február 1-től március 30-ig önkénteseket keresünk, akik felelősek lesznek az online jelenlétünk kezelésért a kommunikációs munkatésrunk felügyelete alatt. Fő feladataik:

- Hozzájárulás a weboldalunk / Instagram / FB oldalunk kezeléséhez és fenntartásához (tartalomírás stb.)

- Résztvétel a sajtókapcsolatok kezelésében

Ha szeretnél tagja lenni a következő Frankofón Filmnapok stábjának, írj nekünk a Facebook-on (www.facebook.com/franciaintezet/) ! Írd meg, hogy mikor érsz rá és milyen feladatot vállalnál szívesen. Ha az emailt preferálod, erre a címre írj (franciául vagy angolul): p.devaux@inst-france.hu.

Ha kérdésed lenne, keress bátran a fenti emailcímen.

A felhívás szabadon osztható.

Viszlát hamarosan!

2019-01-18 10:00 2019-02-14 00:00 ÖNKÉNTESEKET KERES A FRANKOFÓN FILMNAPOK CSAPATA

Hozzáadom a naptáramhoz