Konferencia: Illatok, Aromák és Gasztronómia
2022. június 14. 16:00 - 18:00
Ébressze fel érzékeit a Francia Intézetben!
Hagyja elcsábulni orrát és ízlelőbimbóit egy varázslatos barangolásra az ISIPCA és a Paul Bocuse Intézet univerzumának bemutatkozásával!
16:00 – 17:00: az ISIPCA, az illatszer-, kozmetikum- és élelmiszeraroma-készítés francia felsőoktatási intézményének bemutatkozása
17:00 – 18:00: A Paul Bocuse Intézet bemutatója: A francia szálloda-, étterem- és konyhaművészeti menedzsment Grande Ecole-ja
Francia-magyar tolmácsolást biztosítunk.
Regisztrálni a következő linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0AyOGuOF3SOzUW3W7b4vkgCbjH2rsjWlrHEBnDQM5i-QEIA/viewform
Hozzáadom a naptáramhoz
Institut français en Hongrie, Auditorium
Fő u. 17,
1011 Budapest