FRA

cikkek

2021-05-14 00:00 2021-05-14 00:00 Koronavírus tájékoztató

Hozzáadom a naptáramhoz

Koronavírus tájékoztató

2021. május 14.

A Francia Intézet újranyitja kapuit. Nagy örömmel várjuk önöket az Intézetben. Kérjük, hogy a hatályos járványügyi intézkedéseket tartsák tiszteletben!

Mindannyiunk egészsége érdekében a Francia Intézet egész területén kötelező a maszk viselése és a távolságtartás, kézfertőtlenítő gélt biztosítunk.

A Francia Intézet Nyelviskolája tantermi és online francia tanfolyamokat is kínál. Kurzusaink itt tekinthetők meg.

A Médiatár 2021. június 1-től előzetes regisztráció nélkül látogatható (kedd-péntek 15.00-18.00). Kérjük, érkezéskor mutassák fel védettségi igazolványukat! A Médiatárban továbbra is kötelező a maszk viselése.

A click&collect szolgáltatás továbbra is él: az IF Pass kártyával rendelkező olvasók emailen keresztül kölcsönözhetnek dokumentumokat, amelyeket a Francia Intézet recepcióján vehetnek át. A kölcsönzés menetéről itt olvashat bővebben.

A használt vagy visszavett dokumentumokat fertőtlenítjük és/vagy karanténba helyezzük a helybenhasználat és a click&collect szolgáltatás igénybevétele után is.

Digitális könyvtárunk kínálata (e-könyvek, magazinok, képregények, filmek, zenei felvételek, hangoskönyvek) a www.culturetheque.com és a https://ifcinema.institutfrancais.com/fr/alacarte oldalakon a nap bármely szakában otthonról továbbra is elérhető.

Újranyit az auditórium is. Kérjük, hogy a filmvetítésekre érkezők a nézőtér bejáratánál mutassák fel védettségi igazolványukat! A maszkot a rendezvény teljes időtartama alatt viselni kell. Kérjük, hagyjanak ki két helyet a nézők között!

 

2021-05-14 00:00 2021-05-14 00:00 Koronavírus tájékoztató

Hozzáadom a naptáramhoz