HUN

Promotion

Játék-, és adatvédelmi szabályzat

A ’’Frankofón Filmnapok  X DS Automobiles” elnevezésű facebook nyereményjáték hivatalos részvételi-, játék-, és adatvédelmi szabályzata

 (Továbbiakban: „Szabályzat”)

1. A nyereményjáték elnevezése: ’’Frankofón Filmnapok X DS Automobiles”

(továbbiakban:„Játék”).

2. A Játék szervezője és lebonyolítója:

2.1. A játék szervezője és lebonyolítója a Magyarországi Francia Intézet (székhely: 1011, Budapest Fő utca 17., adószám: 30057957-1-51). A Lebonyolító a Játékhoz kapcsolódóan adatfeldolgozónak is minősül (a továbbiakban úgy is mint: „Adatfeldolgozó”).

3. A Játékban résztvevők körének meghatározása: A Játékban kizárólag magyarországi érvényes bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a Szabályzatban, így különösen a 6. pontban foglalt részvételi feltételeknek maradéktalanul eleget tesznek (továbbiakban: „Játékos”), és saját nevük alatt regisztrált Facebook profillal rendelkeznek. A Nyereményekre való jogosultság feltétele továbbá, hogy a Játékos rendelkezzen legalább 2 éves és az átadást követő legalább 2 hétig érvényes B kategóriás jogosítvánnyal. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel önkéntes, az a jelen Szabályzat szerint történik.

4. A Játékban nem vehetnek részt:

  • A Szervező és Lebonyolító, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetve vagy közvetlenül közreműködő társaságok, jogi személyek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek tulajdonosai, munkavállalói, valamint azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) 2. pont);
  • A Játékból – a Szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban, vagy nem valós Facebook regisztrációval vesznek részt a Játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen résztvevőknek minősülnek például a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi Játékost. Ilyen személyeknek minősülnek továbbá, akik nem valós adatokkal vesznek részt a Játékban abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket. Ezen felül ilyen személynek minősülnek azon Játékosok, akik mások kommentjét lemásolják, vagy szinte teljes egészében tisztességtelenül felhasználják. Ezt a kommentek látható beérkezési sorrendje alapján tudjuk ellenőrizni. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy Játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek okoztak. Szervező a nem valós adatokat megadó Játékosokat automatikusan kizárhatja a Játékból.

5. A Játék időtartama: A játék 2024. február 27. 16:00-tól – március 1. 11:59-ig tart, az adott post esetén az alábbi időpontokban nyújtható be Pályázat:

  1. 2024. február 27. 16:00-tól – március 1. 11:59

6. A Játékban való részvétel további feltételei és a Játék menete – érvényes pályázat benyújtása: A Játék a https://www.facebook.com/franciaintezet oldalon bárki számára szabadon hozzáférhető, térítésmentes. A Szervező nyilvános üzenete (post) tartalmazni fogja a linket a Szabályzathoz. A Játékban való részvétellel a Játékos a jelen Szabályzatot elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatait a Szervező a Játék lebonyolítása és a Nyeremény átadása céljából kezelje. Amennyiben a Játékos a Szabályzatot – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, és ennek tényét írásban jelzi a Szervezőnek, a Játékból kizárásra kerül, és abban tovább nem vehet részt. A Játék post a szervező Facebook oldalán bejegyzésként jelenik meg. Ahhoz, hogy a Játékos érvényes pályázatot nyújtson be és így a Játékban részt vehessen, az alábbi feltételeknek együttesen maradéktalanul érvényesülniük kell:

A Játékos a Játék időtartama alatt a szervező Facebook oldalán (https://www.facebook.com/franciaintezet) összesen 1 alkalommal közzétett  játék postban feltett kérdésre a post alatt kommentben beküldi a saját, egyéni válaszát. A sorsolásban való részvételhez egy ember csak egy választ adhat meg.

6.1. A Játékos a Játék időtartama alatt csak egyetlen választ adhat és egy Facebook profillal játszhat, és más nevében és/vagy nem saját profiljából pályázatot nem nyújthat be.

6.2. A Játék időtartamán kívül küldött komment elküldője a Játékban nem vesz részt. Az elküldést követően a Játékos által szerkesztett kommentek érvénytelenek. A Játékos a Játék időtartama alatt bármikor jogosult a kommentjét törölni, illetve megkérni a Szervezőt arra, hogy a kommentjét törölje, a komment törlését viszont úgy kell tekinteni, hogy a Játékos a Játékban való részvételi szándékát visszavonja.

7. A Játék célja: A Játék legfontosabb célja a Szervezővel A 14. Frankofón Filmhét keretében együttműködő DS Automobiles márka ismertségének növelése.

8. Adatkezelés: A Játékos a Játékban való részvétellel, illetve – a Játék megnyerése esetén – további személyes adatai megküldésével automatikusan és önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Szervező, mint adatkezelő a Játék idejére tárolja, továbbá a nyertesként kisorsolás esetén a Nyertes, illetve esetlegesen a Tartaléknyertes(ek) nevét és nyereményét a Játék lebonyolítására szolgáló facebook oldalán közzétegye. A személyes adatok a Nyereményjáték végeztével törlésre kerülnek. Az itt elérhető adatvédelmi szabályzat nyújt információt arról, hogy a Szervező miként kezeli a személyes adatokat, hogyan védi azokat, valamint, hogy a személyes adatok tulajdonosai milyen jogokkal rendelkeznek.

Téves adatmegadás esetén: név, értesítési cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Játék során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a Nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Játék vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, kivéve a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősséget. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

9. Sorsolás időpontja: A sorsolás nem nyilvános.
A sorsolás időpontja: 2024.03.01. 14:00 óra, az eredményt 2024.03.01 16:00 óráig hozzuk nyilvánosságra, a játék poszt alatti kommentben.

A sorsolási időpont a Szervező saját döntéséből módosulhat, ez esetben Szervező a Szabályzat módosításával teszi közzé az új időponto(ka)t.

10. Nyertesek és nyeremények:

i. Minden olyan Játékos, aki a játékpost alatt megfelelő választ ad megfelel a Szabályzatban foglalt feltételeknek, esélyes a Nyereményre.

ii. A Nyeremény: 1 db teszthétvége egy DS 7 gépkocsival, amely 2024.06.03-ig váltható be a DS márkát forgalmazó P Automobil Import Kft-nél (székhely: 1194 Budapest André Citroën u. 1., adószám: 10839089-2-44). Az autót a P Automobil import Kft. teletankolva, pest-megyei matricával adja át a nyertesnek telephelyén, a Nyertessel előre egyeztetett időpontban.

iv. A Nyeremény változtatásának a jogát fenntartja a Szervező.

További feltételek:

  • A nyeremény készpénzre, más ajándékra nem váltható
  • Szervező a nyertes Pályázatokat elektronikus rendszeréből exportálja, és véletlen számgenerátor segítségével sorsolja ki a nyertest (továbbiakban: „Nyertes”) és a tartaléknyertest (továbbiakban: „Tartaléknyertes”).
  • Szervező a Nyeremény vonatkozásában 1 db Nyertest és 2 db Tartaléknyertest sorsol.
  • A Szervező a Nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a Szabályzatban, így különösen a 6. pontban rögzített feltételeknek.
  • A sorsolást követően a Nyertest a Szervező a Játék Facebook oldalán hirdeti ki a 5. pont értelmében az adott postjának a kommentszekciójában. Az értesítés visszaigazolása után a Szervező Messenger üzenetben egyeztetést kezdeményez a nyertes Játékossal a Nyeremény átvételének feltételeiről (időpontjáról, helyszínéről stb.). Amennyiben a nyertes Játékos az értesítést követő 24 órán belül nem reagál, vagy a Nyereményt az egyeztetett időpontban nem veszi át, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Nyeremény a Tartaléknyertesre száll át. Amennyiben a Tartaléknyertes sem jelentkezik a nyereményért, úgy helyébe a soron következő Tartaléknyertes lép. Ebben az esetben a Tartaléknyertes minden tekintetben a Nyertes helyébe lép, és a Nyertes a továbbiakban a Nyeremény átvételére nem jogosult. Amennyiben az első Tartaléknyertes értesítése a Nyertesre megállapított szabályok betartása mellett szintén eredménytelen, a fentieknek megfelelően a második Tartaléknyertes lép a helyébe mindaddig, amíg a Nyeremény átadására sor nem kerül.
  • Szervezőt nem terheli felelősség azért, ha az érvényes Pályázatban a Játékos profiljához több ember is hozzáférhet, és ebből a hozzáféréssel rendelkező személyek között a Nyereménnyel kapcsolódóan jogvita adódik.
  • A 7. pontban írtakkal összhangban a Nyertes által megadott cím hitelességét Szervező nem vizsgálja, a hiányos vagy helytelen cím, egyéb adat miatt felelősség nem terheli. Szervező nem köteles a Nyertes által megadott hiányos adatokat pótolni, ha a megadott cím hiányos vagy helytelen, a Tartaléknyertest lépteti Nyertes helyére és eredeti Nyertes elesik a nyereményétől az e pontban meghatározottak szerint.
  • A Nyertes köteles együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy az e pontnak megfelelően a Nyeremény átadására kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a Nyertesek nem tesznek eleget, és így a Nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy az adott Nyertes nem jogosult a továbbiakban a Nyeremény átvételére.
    Ugyanúgy Tartaléknyertes lép Nyertes helyére, ha a Szervező kiértesítő Messenger üzenetét követő 5 munkanapon belül a Játékos a Szervező kiértesítő mailjében foglaltakat nem teljesíti maradéktalanul és/vagy nem válaszol, függetlenül attól, hogy a Szervező Messenger üzenetét milyen formában közvetíti Facebook a Játékos Messenger fiókjába.
  • A Nyeremény igénybevételének időtartamára az autót a Nyertes a P Automobil Import Kft. székhelyén veszi át, előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetés után. A Nyeremény kizárólag Magyarország területén használható. A Nyertes a Nyereményt maximum 4 napos használatra (beleértve az elvitel és a visszahozatal napját) csak akkor veheti át, hogyha a Nyertes rendelkezik legalább 2 éves és az átadást követő legalább 2 hétig érvényes B kategóriás jogosítvánnyal.
  • A Nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre, más ajándékra át nem váltható.
  • A Nyeremény csak előzetes telefonos és e-mailes időpontegyeztetés után vehető át a P Automobil Import Kft. által jóváhagyott időpontban.
  • Szervező a csak akkor tudja a Játékban meghirdetett DS 7 modellt biztosítani, ha a Nyertes által megjelölt időpontban rendelkezik tesztautó parkjában ilyen modellel. Amennyiben nem rendelkezik, a P Automobil import Kft. más DS modellt is felajánlhat Nyertesnek tesztautóként a tesztútra vagy más időpontra tehet javaslatot, melyek közül vagy a másik modellt vagy a másik időpontot Nyertes köteles elfogadni vagy elállhat a tesztautó átvételétől, lemondhat a tesztútról. E döntése következtében egyéb tárgyi vagy pénznyereményre át nem váltható a lemondott tesztút értéke, az elveszett lehetőség.
  • A Nyereményt a Nyertes kizárólag személyesen veheti át Budapesten a P Automobil import Kft. székhelyén, az 1194 Budapest, André Citroën u. 1. címen és ugyanerre a címre kell visszaszolgáltatni azt az egyeztetett napon, legkésőbb 15 óráig. Amennyiben a nyertes a tesztautót nem hozza vissza az egyeztetett időpontig, úgy elfogadja, hogy 15.00H után napi 30.000 Ft + ÁFA bérleti díjat számlázzon ki neki a P Automobil import Kft. bérautó címén, továbbá a P Automobil import Kft. fenntartja az ezzel kapcsolatos kártérítési és egyéb igények érvényesítésének jogát. Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a Nyertes a Nyereményt nem veszi át tesztelésre, úgy újabb lehetőséget a tesztvezetésre a P Automobil import Kft. nem tud garantálni, a Nyertes a tesztvezetés lehetőségét elveszíti. Amennyiben a Nyertes a nyeremény tesztidőszak lehetőségét elveszti, azzal kapcsolatban semmilyen nemű kártérítésre igényt nem tarthat, azzal kapcsolatban semmilyen egyéb igényt nem érvényesíthet, egyéb tárgyi vagy pénznyereményre át nem váltható az elveszített lehetőség.
  • A Nyertes a nyereményt csak saját felelősségére használhatja. A Nyertes felelősségét a Nyereménnyel kapcsolatban az átadásakor aláírásra kerülő kölcsönadási szerződés rögzíti. E szerződés aláírása a nyeremény átvételének feltétele.

11. Játék-szolgáltatás – internet szolgáltatás:

- A https://www.facebook.com/franciaintezet) oldalt Szervező üzemelteti, használata a Játékos számára kötelezettség- és térítésmentes.

  • a. A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék internetes felületének használata során a Játékossal jogviszonyban álló internetszolgáltató üzletszabályzata változatlanul irányadó. A kapott üzenetek ingyenesek.
  • Mi történik, ha nem működik az internetszolgáltatás?
  • Időnként előfordulhat, hogy a Szervezőn kívülálló okokból a szolgáltatás nem használható. A Játékos tudomásul veszi, hogy az üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebesség a kiszolgáló technikai feltételeinek függvénye, és ezért a Szervező felelősséget nem vállal. A fentieket kedvezőtlenül befolyásolhatja a hálózati leterheltség és egyéb olyan, a Szervezőn és Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) hálózati torlódás, lefedettség, kapcsolati hibák, az eszközök teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása.
  • A Szervező nem vállal felelősséget olyan esetekben sem, amikor azért nem érkezik meg (időben) az üzenet, mert
    • A Játékos a pályázatot nem a Játék során használatos megfelelő formátumban küldi el.
    • Nem megfelelő a hálózat lefedettsége, vagy a Játékos Messenger fiókja bármely egyéb ok miatt nem elérhető,
    • A Játékos Messenger fiókja betelt és nem képes további üzenetek fogadására,
    • A Szervező internetszolgáltatóján, illetve a Szervező érdekkörébe tartozó, üzenetet kézbesítő harmadik félen kívül álló okból kifolyólag nem lehet kézbesíteni a Játékos számára az üzenetet.
    • A Szervező fenntartja a jogot, hogy minden jelenlegi és jövőben szervezett játékából kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más csalásra lehetőséget adó módon kíván előnyhöz jutni.
  • iii. A Szervezőt felelősség nem terheli azért sem, ha a Játék felület technikai okok miatt nem elérhető, nem működik vagy hibásan működik.

12. A Játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatta, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A Facebook a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik.

13. Szervező fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat módosítására, illetve kiegészítésére. Amennyiben a Szabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Magyarországi Francia Intézet
Budapest, 2024.02.27.